6-те най-добри SPA-центрове и дестинации по света

Н
есъмнено едно от най-приятните моменти по време на почивката е усещането за отпочиналост и спокойствие. Нещата, които ни действат с оптимално отпускащо действие са СПА центровете в зависимост разбира се от техните предложения.

За да бъде обаче почивката ни напълно задоволителна, то само СПА центъра няма да е достатъчен. За да разнообразим още повече познатото ежедневие и познатото досега СПА ще разгледаме няколко ТОП места, на които ако отидете, определено няма да се върнете същите.


Beppu Onsen в Хаконе, Префектура Канагава

Доказано е, че СПА-то на открита площ сред природа и красива гледка е много по-ефикасно от СПА в затворено помещение. Така и тук сред японските горещи извори „Онсен“ ще се сдобиете с мечтаната релаксация и освобождаване от стреса и напрежението. Термалните бани биват както външни, така и вътрешни.




Винотерапия в Бордo, Франция


Винотерапията е силно отпускаща и опияняваща спа-процедура, която става все по-популярна в центровете за красота и релакс във Франция. Факт е, че виното и гроздето имат голямо приложение в природната медицина и козметиката. Свойствата на винено-разкрасяващата процедура лекуват и подмладяват кожата, като същевременно организма отпочива заедно с нея.



С удивителното си разнообразие от чайове, които се приемат не само под формата на напитка, но и действат още по-ефикасно като тонизиращи козметични продукти, кожата и косата Ви ще възвърнат естествения си блясък, бръчките ще отпаднат, а подпухналите очи и тъмните кръгове вече ще са минало.


Дестинация Treehotel в с. Харадс, Швеция

Тя е основна туристическа атракция в района именно заради интересния хотел Treehotel, който е изграден от 6 отделни къщурки, построени високо сред дърветата (между 4 и 6 метра над земята). Визията е вълшебна както отвън – сред прекрасната гледка на природата, така и отвътре – с домашния уют и спокойствие.




Аюрведа в Хималаите

Дестинация включваща традиционната индийска система на Аюрведа, едно от най-добрите и магнетични места за релаксиране, със специализирани благотворни за тялото и ума предложения.




LA Float Center в Лос Анджелис

Несъмнено фаворит на световно ниво! Процедурата се нарича „вана флотация“ и представлява потапяне в плавателна вана с висока концентрация на соли от Мъртво море (известни са със способността си да поддържат тялото на повърхността). Чувството е на безтегловност, а сетивата се изпълват с неповтроим комфорт. Освобождаването на стреса, стимулирането на кръвообращението и изглаждането на кожата до съвършенство оказват единствен по рода си лечебен ефект върху цялото тяло.


ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПРЕДСТОЯЩИ ЕКСКУРЗИИ И ЦЕНИ, МОЖЕТЕ ДА ПОСЕТИТЕ НАШИЯТ САЙТ CALISTO TOURS

Няма коментари:

Публикуване на коментар