101 нездравословни напитки на планетата


Няма нищо лошо в това да се обръщате към любимите си храни и напитки отново и отново - има причина, в крайна сметка са ни вкусни.
Но колко добре знаете какво точно има в храната ни и в това, което пием?
Това мляко или сметана, която добавяме към кафето си всяка сутрин, консервираната супа от пилешка юфка, която ни напомня какво сме яли като деца, хубаво порционираните замразени ястия, които размразяваме в микровълновата, когато нямаме време да направим обяда, всичко изглежда достатъчно безобидно, но това не е така.

Благодарение на производителите на храни и напитки измамните търговци, дори нашите "здравословни" ястия са пълни с нездравословни мазнини, изкуствени съставки и ненужни консерванти, които са опасни за нашето здраве.

По инициатива на лекари, които искат да помогнат на хората да разберат какво точно съдържа храната им и напитките им и защо то е лошо, изследователите от Eat This, Not That! (абонирайте се сега и вземете 5 безплатни подаръка!) съставиха този списък със 100-те най-нездравословни напитки на планетата.

Прочетете, за да откриете най-доброто и най-лошото в любимите си храни и напитки.

Убедени сме, че след като прочетете тази статия ще искате  много бързо да изчистите хладилника си от най-нездравословните храни и напитки на планетата.

Много от нас са израстнали в домове, в които содата беше най-подходящата напитка за семейни вечери и училищни тържества. В днешно време родителите в цялата страна са засрамени, ако ги видят да пият тази напитки или още по-лошо - да я предлагат на своите малки.

И това не е само въображение. Захарните и диетични напитки наистина са станали табу в цял свят, което е довело по-малко хора да консумират сода.
Продажбите на газирани безалкохолни напитки в Америка са спаднали за 11 поредни години, като потреблението на мехурчетата е ударило 30-годишно дъно по-рано тази година, според доклад за 2017 г. от Beverage Digest, съобщаван от Forbes.
Така че защо всички не отслабваме и губим мазнини в корема си като сложим в забранителния списък всички напитки с мехурчета?
Содата е обявена за обществен враг номер едно, така че е логично да предположим, ако всички останем далеч от Кока-Кола, Спрайт и Фанта
, килограмите ще се стопят - и на теория това е 100% вярно.
Въпреки това има един голям проблем: Много малко от нас разменят сода за обикновен H2O. Вместо това търсим други напитки като сокове и ароматизирани води, които да запълнят празнотата. Въпреки че много от тези алтернативи на сода се предлагат като „по-здравословен избор“, това не винаги е така.

За повече ИНФОРМАЦИЯ относно предстоящи ЕКСКУРЗИИ и ЦЕНИ, можете да резгледате нашите сайтове: CALISTOTOURS.bg, и CALISTO.biz

Няма коментари:

Публикуване на коментар